Babygebaren cursus voor ouders


Kosten: €90,00
Trainer: Indra de Bree – van der Meer

Tijdens de Babygebaren cursus voor ouders leer je alles over het Babygebaren-programma. Je krijgt waardevolle technieken om de communicatie- en taalontwikkeling bij je kind te stimuleren. Je leert de 50 basis gebaren en je leert stap voor stap hoe jij je baby gebarentaal leert. Je zult functionele gebaren leren; effectieve manieren om gebarentaal te gebruiken in het dagelijks leven, maar ook activiteiten die op een creatieve manier de taalontwikkeling stimuleren. Na de eerste les heb je ongeveer vijftig gebaren geleerd! Bij de cursus is een exemplaar van het boekje ‘Babygebaren, de eerste woordjes’, inbegrepen. Deze ontvang je op de eerste bijeenkomst. De Babygebaren cursus voor ouders bestaat uit drie lessen waarin we steeds een stapje verder gaan. Na de basis van Babygebaren die in de eerste les aan de orde komt, kun je in de tweede en derde les je vragen stellen, ervaringen delen met andere ouders en natuurlijk nieuwe gebaren leren. Op deze manier wordt er nog meer perspectief gegeven aan de methode Babygebaren. Idealiter komen beide ouders naar de cursus; als dit niet lukt kan iemand die regelmatig oppast bij het gezin, of bijvoorbeeld een opa of oma die het leuk vindt om ook met Babygebaren te gaan werken, meekomen in plaats van een ouder. Eén van de 3 lessen wordt in de ochtend gepland. Voor deze les zou het leuk zijn als je je baby mee kan brengen. De andere twee lessen worden in de avond gepland. Aanwezigheid van je baby is overigens niet noodzakelijk voor de cursus.

Wanneer je, naast je eigen gezin, 5 andere gezinnen enthousiast kan maken voor een kennismaking met Babygebaren, dan kom ik een cursus geven in jouw huiskamer!
Deze cursus bestaat uit 2 bijeenkomsten.
Kosten: €90,- per deelnemend gezin van 2 volwassenen.
Jij als organisator krijgt een korting van 50% en betaalt dus slechts €45,- voor 2 volwassenen. De reiskosten voor de docent worden aanvullend in rekening gebracht.

Voor meer informatie of aanmelden voor een cursus klik hier