Babygebaren leer je samen

Babygebaren cursusaanbod

Neem jij elke dag een moment om samen met je kindje iets leuks te doen?
Begin nu met Babygebaren en versterk de band met je kind.

Babygebaren: niet meer TEGEN je kindje praten, maar echt samen communiceren

Cursus Babygebaren

De Babygebaren cursus voor ouders geeft een diepgaande kijk op het Babygebaren-programma. Je krijgt als ouders en opvoeders waardevolle technieken om de communicatie- en taalontwikkeling bij je kind te stimuleren.

Babygebaren versterkt de band met je kind

Babygebaren@Home

Kennismaken met Babygebaren, gezellig met een groep vriendinnen? Dat kan tijdens deze leuke cursus bij jou thuis.

Begin nu met Babygebaren en versterk de band met je kind

Privé cursus Babygebaren

Wanneer je thuis samen met je eigen gezin een cursus Babygebaren wilt volgen, maken we graag een programma op maat dat aansluit bij jouw gezinssituatie en behoefte.

Cursus Babygebaren

Wil je niet meer TEGEN je kindje praten, maar echt samen leren communiceren?
Start nu een cursus Babygebaren

De eerste woordjes die een baby begrijpt worden vaak geuit met een gebaar erbij. Zoals “hallo” en “dag”. “Zeg maar dag tegen oma!” wordt al snel geassocieerd met lachen en zwaaien. Voordat je kind kan praten zijn babygebaren een uitkomst om elkaar te begrijpen. Ze kunnen nog niet zeggen dat ze honger hebben maar ze zijn al wel in staat met een gebaar duidelijk te maken of ze een banaan of juist een appel willen eten. Door op gebaren van je baby te reageren voorkom je spanning en frustratie.

Het Babygebaren-programma is een methode waarbij je technieken leert om de communicatie en taalontwikkeling van je kind te stimuleren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Nederlands met Gebaren (NmG) . Dit is de officiële gebarentaal uit de dovengemeenschap.

Omdat we horende baby’s natuurlijk willen leren praten zeggen we naast het gebaar altijd het woord erbij. Op die manier leert je baby al snel een link te leggen tussen het woord en het gebaar. Je zal zien dat ze het geweldig vinden dat ze nu zelf wat kunnen duidelijk maken aan papa of mama.
Babygebaren is een communicatiemiddel voor baby’s en dreumesen maar ook peuters hebben later een voorsprong op taalgebied.

De cursus Babygebaren voor ouders wordt in Amstelveen aangeboden, maar is ook mogelijk op locatie, privé’ of met een eigen samengestelde groep. Klik hier onder voor de verschillende mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer informatie over ons cursus aanbod?
contact