Online Babygebaren lerenOnline Babygebaren training

Kosten: €90,00 *
Trainer: Indra de Bree – van der Meer

Zou het niet geweldig zijn als je precies zou begrijpen wat je baby jou probeert duidelijk te maken?
Dan hoeft je baby niet te huilen of te schreeuwen maar kan je kindje jou gewoon vertellen wat er aan de hand is.
En als je je kindje beter begrijpt wordt het voor jou veel makkelijker om adequaat te reageren op de behoefte van je kindje. Dat kan dus heel eenvoudig door samen gebarentaal te leren! Want tijdens de online Babygebaren training leer je echt met je baby communiceren.

In de online Babygebaren training leer je 50 gebaren uit de Nederlandse gebarentaal. Deze selectie is zorgvuldig samengesteld uit woorden die regelmatig aan bod zullen komen in het leven van jullie kindje. Vervolgens leer je stap voor stap hoe jij je baby gebarentaal leert, zodat je kindje de gebaren zal herkennen, onthouden en zelf gebaren zal gaan gebruiken. Je zult functionele gebaren leren; effectieve manieren om gebarentaal te gebruiken in het dagelijks leven, maar ook activiteiten die op een creatieve manier de taalontwikkeling stimuleren. Ik laat je zien hoe je hoe je je kindje spelenderwijs gebaren leert door middel van verhaaltjes, spelletjes en liedjes.

Het fijne aan een online training is dat je het in je eigen tempo kunt volgen. In de academy vind je meer achtergrond informatie, onderzoeken naar het effect van Babygebaren en verschillende opdrachten. Je kan het filmpje van de 50 gebaren op elk moment terug kijken om zo de gebaren eigen te maken. Daarnaast zullen een aantal keer via ZOOM een sessie plannen waarin je al je vragen kunt stellen en ik mee kan kijken hoe het in de praktijk gaat. 

* Wanneer de Academy klaar is zullen de prijzen verhoogd worden.

Ben jij klaar voor MEER? MEER samen communiceren ipv tegen je baby praten.
MEER begrijpen van wat je kindje je vertelt. MEER verbinding en ontspanning?