Jonge Ouders in Amstelveen introduceert De Family Club ism kinderopvang CompaNanny.
De Family Club is een ontmoetingsplek voor ouders met jonge kinderen tot 4 jaar.
Terwijl de kinderen met elkaar spelen kunnen ouders, onder het genot van een lekkere cappuccino of een kopje thee, ideeën en ervaringen met elkaar uitwisselen.
Tegelijkertijd kunnen ouders aansluiten bij een introductie workshop met een pedagogisch onderwerp. Hiervoor zal elke keer een andere gastspreker worden uitgenodigd.
Kindercoaching Spelend Wijs zal op 28 februari de workshop verzorgen, met als titel “Ontdek de wereld samen met je kind”.
Tijdens de workshop krijg je een korte introductie op de ontwikkeling van jonge kinderen en hoe je hier als ouder op in kan spelen. Er zullen tips worden gedeeld en je krijgt voorbeelden  van leuke activiteiten, die je samen met je kind kunt doen, ter stimulering van de brede ontwikkeling. Spelenderwijs leren kinderen hun eigen talenten en kwaliteiten ontdekken, initiatief te nemen, met elkaar te communiceren en samen te werken.
Bij voldoende interesse zal De Family Club een maandelijks terugkerende activiteit worden op elke laatste vrijdag van de maand.
Tijd:                              11:00-13:00 uur
Entree Family Club: €2,00 per kind
Entree workshop:    €5,00
Locatie:                       CompaNanny Amstelveen Amsterdamseweg 273
Geef je hier op!
Delen
Facebooktwitterpinterestlinkedin