Introductie training Babygebaren

Voor pedagogische professionals die zich willen verdiepen in de methode Babygebaren©

  • Bestemd voor mensen met een pedagogische achtergrond of die werkzaam zijn als docent Kindergebaren Spelend Wijs
  • Tijd: 10:00 – 16:00 uur
  • Datum: voorjaar 2020
  • Locatie: Amstelveen
  • Kosten: €160,00 pp. incl. btw (incl. *boek “Babygebaren” van Lissa Zeviar)

Deze introductie training is een mooie aanvulling op de methode KWS. Zo kun je je doelgroep uitbreiden van 6 maanden tot 4 jaar. Na het volgen van deze dag kun je ouders van baby’s en professionals die met jonge kinderen werken kennis laten maken met deze waardevolle manier van communiceren. Wil je weten hoe je concreet met het Babygebaren programma aan de slag kan? Geef je op voor de Introductie training Babygebaren. Voor de volledige opleiding tot Babygebaren Specialist kijk hier.

Op deze dag zal uitgebreid worden stil gestaan bij de basisprincipes van Babygebaren en komen zowel de theoretische kant als ook de praktische kant van dit programma aan bod. Er zal de hele dag intensief en in kleine groepen gewerkt worden, waarbij iedereen de ruimte krijgt voor persoonlijk vragen.

Tijdens deze dag ontdek je de 4 gouden regels die van invloed zijn op de taalexplosie en die het kind stimuleren om zich te ontwikkelen op het gebied van gebaren en taal. Op die manier kun je ouders en professionals leren hoe ze het snelst en het beste resultaat boeken. Daarnaast maak je ze bewust van de manieren waarop kinderen communiceren. Aan het einde van de dag krijgt iedere deelnemer het boek “Babygebaren, gebaren met je kind voor hij kan praten”, mee naar huis waarmee je direct aan de slag kan met de methode en ruim 190 gebaren.

Voorafgaand aan deze dag staat een GebarenSchat-dag gepland voor deelnemers zonder gebaren achtergrond. De GebarenSchat-dag staat in het teken van de basis van gebaren(taal), het aanleren van gebaren uit de Nederlandse gebarentaal en je gebaren kennis uitbreiden. De kosten van de GeabernSchat-dag zijn € 90,=.
Meer informatie over de dag vind je hier.