Materialen van Kindercoaching Spelend Wijs vanaf €10,00

Programma Kindergebaren Spelend Wijs

Het totale programma KSW is een jaar vullend programma. Het bestaat uit een
handleiding en vijf verschillende modules. Naast de vier seizoenen is er een algemene module die uit verschillende thema’s bestaat en aansluit bij de belevingswereld van de kinderen.
Het programma is exclusief verkrijgbaar voor docenten die de train de trainer Kindergebaren Spelend Wijs gevolgd hebben.
Kosten:
Startpakket (handleiding + één module) €70,00
Losse module +cd  €45,00

Kindermuziek cd’s €10,00

Ter ondersteuning van het programma Kindergebaren Spelend Wijs zijn er verschillende cd’s met kindermuziek gemaakt. Alle liedjes zijn voorzien van mooie piano begeleiding.
Naast de gezongen versie is er een instrumentale versie bij die als sfeervolle achtergrond muziek gebruikt kan worden of om lekker mee te zingen!
In het boekje, dat bij de cd zit, krijg je een korte introductie op de ontwikkeling van jonge kinderen en hoe je hier als ouder op in kan spelen. Er worden tips worden gedeeld en je krijgt voorbeelden van leuke activiteiten, die je samen met je kind kunt doen.

Extra uitgave is een cd met Sinterklaasliedjes voor peuters. Op bestaande Sinterklaasmelodieën kun je samen met je kindje mee zingen met aangepaste teksten voor kinderen vanaf 1,5 jaar.