Yoga samen met je kindje

Even een momentje samen genieten!

Neem jij elke dag een moment om samen met je kindje te ontspannen?
Begin nu samen met yoga! Vanaf mei 2019 starten we met yoga voor ouder en kind. 

Cursus Yoga met je baby

Babyyoga is een speelse en gezonde bewegingsvorm voor baby’s van 3 maanden t/m 1 jaar oud. Het is een manier om je baby zichzelf te laten ontdekken en om het contact tussen ouder en kind te versterken. Babyyoga is een combinatie van yoga en massage, liedjes en beweegspelletjes. 

Cursus Yoga met je dreumes

Yoga met je dreumes is samen spelen, rekken en ontspannen. Een dreumes leert in deze levensfase op eigen benen staan en de wereld om hem heen te ontdekken. Ze hebben plezier in het bewegen en ze beginnen met lopen en praten. Om te kunnen lopen zijn ritme en balans nodig. Door tijdens de yoga ritmisch te bewegen, te wiegen en te schommelen, leert het kind dit ritme te voelen en te ervaren. Yoga met je dreumes is een ideale manier om een dreumes spelenderwijs vertrouwd te laten raken met het verkennen en respecteren van grenzen. Dreumesyoga is voor kindjes van 1 t/m 2 jaar. 

Cursus yoga met je peuter

Tijdens Peuteryoga wordt er samen gespeeld en ontspannen, waarbij ouder en kind zich op elkaar concentreren. Het is een plezierige manier om de onderlinge band te versterken. Bovenal genieten jonge kinderen en hun ouders van de positieve effecten van aanraking, beweging, ritme en ontspanning. Aan bod komen yogaspelletjes, schommel, klim- en klauterspelletjes, massagespelletjes en ontspanning. Door de combinatie van de verschillende onderdelen worden de zintuigen van de het kind gestimuleerd en het lichaamsbesef vergroot
Peuteryoga is voor kinderen van 2 t/m 4 jaar

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer informatie over ons cursus aanbod?
contact