Babygebaren @Home

cursus BG 425 x 283Bestemd voor ouders met baby’s vanaf 6 maanden
Kosten: €80,00
Trainer: Indra de Bree – van der Meer

Een unieke manier om Babygebaren te leren en je hoeft er de deur niet voor uit!
Wanneer je, naast je eigen gezin, 5 andere gezinnen enthousiast kan maken voor een kennismaking met Babygebaren, dan komen wij een cursus geven in jouw huiskamer!

De cursus bestaat uit 2 bijeenkomsten, op verzoek gepland. In de eerste bijeenkomst wordt de basis van het Babygebarenprogramma toegelicht en leren jullie de eerste gebaren. Ieder gezin krijgt een exemplaar van het boekje ‘Babygebaren, de eerste woordjes’ waarmee je direct aan de slag kunt. In de tweede bijeenkomst is er uitgebreid ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen. Daarnaast is er uiteraard aandacht voor het leren van nieuwe gebaren.

Deze kennismakingscursus kost: €80,- per deelnemend gezin van 2 volwassenen. Jij als organisator krijgt een korting van 50% en betaalt dus slechts €40,- voor 2 volwassenen. De reiskosten voor de docent worden aanvullend in rekening gebracht.

Een privé Cursus Babygebaren

baby_familyWanneer je thuis en alleen voor je eigen gezin een cursus Babygebaren wilt, maken we graag een programma op maat dat aansluit bij jouw gezinssituatie en behoefte. Deze cursus wordt in 2 bijeenkomsten aangeboden voor 2 volwassenen en jullie kind(eren). Wanneer grootouders of andere familieleden ook deel willen nemen, kan dit uiteraard, tegen betaling. In de eerste bijeenkomst wordt de basis van Babygebaren toegelicht en krijg je een exemplaar van het boekje ‘Babygebaren, de eerste woordjes’ waarmee je direct aan de slag kunt. In de tweede bijeenkomst is er uitgebreid ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen. Daarnaast is er uiteraard aandacht voor het leren van nieuwe gebaren.

Deze privé cursus kost: €98,- per 2 volwassenen. De reiskosten voor de docent worden aanvullend in rekening gebracht.

Voor meer informatie of aanmelden voor een cursus klik hier

 bron: Babygebaren Nederland