Wie zijn wij

Kindercoaching Spelend Wijs is een pedagogisch trainingsbureau en verzorgt cursussen, workshops en presentaties voor ouders en professionals op het gebied van opvoeden en communiceren. Wij zijn gespecialiseerd in Baby- en Kindergebaren. Met de nieuwe methode Kindergebaren Spelend Wijs© bieden we een mooi programma ter stimulering van de brede ontwikkeling van jonge kinderen.

Eigenaresse van Kindercoaching Spelend Wijs is Indra de Bree –  van der Meer (1980). Met de komst van dochter Isa-Belle (2011) is Indra gestopt met werken.  Een mooi moment om het moederschap te combineren met werken vanuit huis. Indra heeft, als voormalig manager in de kinderopvang, ervaring opgedaan met het implementeren van verschillende pedagogische methoden voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.
Daarnaast is zij actief geweest als trainer in de kinderopvang, waarbij de nadruk lag op team building en het implementeren van nieuw beleid. Door haar achtergrond als Creatief Therapeut Drama heeft zij ervaring met kinderen met opvallend gedrag en het geven van sociale vaardigheidstrainingen.

“Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in coaching en het geven van communicatieve trainingen in het bedrijfsleven. Nooit gedacht dat baby’s en jonge kinderen de doelgroep zouden worden. Maar inderdaad. We kunnen nog een heleboel leren van onze kindjes. Het zijn experts in de metacommunicatie.”

Na het afronden van de opleiding tot Babygebaren Specialist in 2012 is Indra gestart met het geven van cursussen Babygebaren voor ouders en workshops in de kinderopvang. In 2013 is zij gestart met het ontwikkelen van de nieuwe methode Kindergebaren Spelend Wijs©. Dit is een programma ter stimulering van de brede ontwikkeling van jonge kinderen tussen de 1,5 tot 4 jaar.

Kindercoaching Spelend Wijs is partner van Babygebaren Nederland

Indra Kindercoaching is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 55437214