Ben jij geïnteresseerd in de ontwikkeling van jonge kinderen en wil je ze begeleiden bij het ontdekken van hun eigen talenten en kwaliteiten? Vanaf nu biedt Kindercoaching Spelend Wijs een train de trainer aan, voor mensen met een pedagogische achtergrond of die werkzaam zijn als docent Baby- of Kindergebaren.
Ben je op zoek naar een interessant onderwerp voor een nascholing voor docenten dan is het mogelijk om Kindercoaching Spelend Wijs in te huren voor een interactieve introductie workshop.

We hebben een goede start gemaakt met een nascholing voor docenten die samenwerken met Babygebaren Nederland. Zo mooi om te zien hoe iedereen geïnspireerd raakt na een dag met het programma Kindergebaren Spelend Wijs© aan de slag te zijn geweest.

Tijdens de  train de trainer komen zowel de theoretische kant als ook de praktische kant van dit nieuwe programma aan bod. Er wordt uitgebreid stil gestaan bij de inhoud van het programma en hoe je het in praktijk kunt toepassen. Er is aandacht voor de pedagogische achtergrond, de brede ontwikkeling en mogelijkheden van kinderen en de verschillende activiteiten en thema’s die terugkomen in het programma. Tijdens deze dag ga je vooral praktisch aan de slag door te oefenen met het lesmateriaal. Zo wordt er direct een verbinding gelegd tussen theorie en praktijk.
Bij de training hoort een startpakket dat bestaat uit de handleiding voor docenten en een module van  6 lessen naar keuze. Het totale programma van Kindergebaren Spelend Wijs© is een jaar vullend programma en bestaat uit 5 verschillende modulen. Naast de 4 seizoensgebonden modulen is er een algemeen pakket verkrijgbaar. Bij elke module hoort een cd met liedjes die tijdens de lessen gebruikt worden. Ouders die samen met hun kind de cursus bij je komen volgen ontvangen ook deze cd met daarbij een informatieboekje over het programma.

Na het volgen van de train de trainer zijn er verschillende mogelijkheden.
Je kunt volledig zelfstandig aan de slag met het programma Kindergebaren Spelend Wijs© of als zzp-trainer samenwerken met pedagogisch trainingsbureau Kindercoaching Spelend Wijs. De communicatie met de klant loopt dan via ons. Wij gaan opzoek naar klanten in je omgeving die
interesse hebben in het programma Kindergebaren Spelend Wijs©. Wanneer er een
opdracht is dan zal je als zzp-trainer door ons worden ingehuurd.

Houd je juist van netwerken dan kun je in samenwerking met Kindercoaching Spelend Wijs© een groep opbouwen van trainers waarmee je wilt samenwerken. Naast dat je je op je eigen netwerk richt help je jouw groep dat ook te doen.
Tijdens de trainingsdag zal er dieper worden ingegaan op de mogelijkheden. Je kiest dan de optie die het beste bij jou past.

Train de trainer
Wil je als trainer aan de slag geef je dan op voor een train de trainer. Kosten voor deze trainingsdag incl. een start pakket bedraagt €189,00 incl btw

Introductie workshop
Tijdens de  introductie workshop laten we je kennis maken met de basisprincipes van KSW©. Naast de theoretische kant schetsen we je hoe het programma KSW© er in de praktijk uitziet. Deelnemers oefenen meteen al met het lesmateriaal, zodat je ervaart welke rol de gebaren en de verschillende activiteiten spelen in het leerproces van de kinderen.
De kosten voor de nascholing bedraagt €250,00 excl. btw bij minimale deelname van 10 personen (€ 45,00 pp. incl. btw).

Voor meer informatie of aanmelden voor de training klik hier

Delen
Facebooktwitterpinterestlinkedin